Η επιχείρηση ξεκίνησε την λειτουργία της από τον Δημήτριο Σαρρή το 1976 με έδρα τον Γέρακα Αττικής.  Με εξειδίκευση στις κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου και αγάπη για αυτό το επάγγελμα, κατάφερε να αποκτήσει πιστή πελατεία στην τοπική κοινωνία της πόλης του Γέρακα και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής της Ανατολικής Αττικής – Βορείων προαστίων.

 

Κατασκευές Σιδήρου Σαρρής Σιδερένιες κατασκευές κάγκελα γκαραζόπορτες, συστήματα αλουμινίου Γέρακας Ανατολική Αττική Βόρεια προάστεια, ενεργειακή αναβάθμιση κτηρίων

Σε συνδυασμό με την όρεξη για δουλειά, την πίστη και τον επαγγελματισμό, αποτέλεσε μια γερή βάση για την άνοδο τις επιχείρησης.

Στις αρχές του 2007 αναλαμβάνει την επιχείρηση ο γιος του Βασίλειος Σαρρής. Η νέα έδρα μας βρίσκεται στην Παιανία.

Με βάση το πολύ καλό όνομα στους προμηθευτές όσο και στους πελάτες ξεκινά να φτάσει την επιχείρηση ακόμα πιο ψηλά με νέα έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

παράθυρα αλουμινίου πόρτες κατασκευές Γέρακας Ανατολική Αττική

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε αναβάθμιση του τεχνολογικού εξοπλισμού με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας εγκατεστημένα σε ιδιόκτητο χώρο. Οι εγκαταστάσεις αναβαθμίστηκαν και εκσυγχρονίστηκαν και έτσι  συμβάλουν σημαντικά για την καλύτερη ποιότητα των κατασκευών. Το εξειδικευμένο προσωπικό τις επιχείρησης σε έργα και κατασκευές σιδήρου και αλουμινίου αποτελεί εγγύηση για την ορθή λειτουργία όλων των συστημάτων αλουμινίου – σιδήρου που τοποθετούνται σε έργα.

Σιδεριές ασφαλείας Μασίφ, κατασκευές σιδήρου Γέρακας

Προώθηση Ιστοσελίδων Dir.gr Digital Agency

Καλέστε μας